×
Home Livescore

Gervane Kasteneer vindt onderdak bij Spaanse club Castellón

Gervane Kasteneer vindt onderdak bij Spaanse club Castellón
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 8 september 2023 13:16 uur

Gervane Kasteneer, de voetballer die eerder dit jaar PEC Zwolle verliet en zonder club zat, heeft eindelijk een nieuwe plek gevonden. De 27-jarige aanvaller heeft een contract getekend bij CD Castellón, waar Dick Schreuder de trainer is.

Voor Kasteneer is dit alweer zijn vierde avontuur in het buitenland. Eerder speelde hij al bij 1. FC Kaiserlautern, Coventry City en Heart of Midlothian FC. Tijdens het promotieseizoen van PEC was hij geen vaste waarde onder Schreuder, maar nu heeft de trainer hem toch naar Spanje gehaald. Schreuder heeft eerder ook Haris Medunjanin meegenomen naar Castellón.

Naast Medunjanin en Kasteneer spelen er nog twee Nederlanders bij Castellón. Daijiro Chirino kwam vlak voor het sluiten van de transferdeadline over van PEC, terwijl de negentienjarige Jozhua Vertrouwd werd overgenomen van Jong FC Utrecht. Roland Baas speelde ook bij de Spaanse club, maar is onlangs vertrokken.

Castellón speelt dit seizoen op het derde niveau van Spanje. Met Schreuder aan het roer heeft de club een vijfjarenplan om uiteindelijk in La Liga te komen.