×
Home Nieuws Livescore

Chelsea biedt 20 miljoen voor Belgische doelman Penders

Chelsea biedt 20 miljoen voor Belgische doelman Penders
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 30 juli 2024 22:16 uur

Chelsea heeft zijn zinnen gezet op de talentvolle Belgische doelman Mike Penders en is bereid om groots uit te pakken om hem naar Stamford Bridge te halen. De Premier League-topclub heeft aangegeven maar liefst twintig miljoen euro te willen neertellen voor de achttienjarige keeper, die momenteel zijn kunsten vertoont bij KRC Genk.

Penders, die bekend staat om zijn indrukwekkende reflexen en rust aan de bal, heeft de aandacht getrokken van verschillende Europese topclubs met zijn sterke optredens in de Belgische competitie. Chelsea ziet in hem een veelbelovende aanwinst voor de toekomst en is vastbesloten om hem naar Londen te halen.

De transfer van Penders naar Chelsea zou een grote stap betekenen in zijn nog prille carrière en hem de kans bieden om zich verder te ontwikkelen op het hoogste niveau. Voor KRC Genk zou het vertrek van de talentvolle doelman een aderlating zijn, maar de club lijkt bereid te zijn om mee te werken aan een transfer voor het juiste bedrag.

Met de interesse van Chelsea in Mike Penders lijkt er een spannende transferperiode in het verschiet te liggen voor de jonge Belgische doelman. Het is nu afwachten hoe de onderhandelingen tussen de clubs zullen verlopen en of Penders daadwerkelijk de overstap zal maken naar de Premier League.