×
Home Nieuws Livescore

Jans vol vertrouwen in Cerny's overstap naar Rangers

Jans vol vertrouwen in Cerny's overstap naar Rangers
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 30 juli 2024 22:08 uur

Voormalig FC Utrecht-trainer Ron Jans juicht de transfer van Vaclav Cerny naar Rangers toe met veel enthousiasme. De 26-jarige Tsjech en Jans werkten eerder samen bij de Nederlandse club, waarbij de trainer vol vertrouwen is dat Cerny zijn stempel zal drukken op Ibrox. Jans, die bekend staat om zijn scherpe oog voor talent, is ervan overtuigd dat Cerny de Schotse club naar grotere hoogten zal brengen met zijn vaardigheden en toewijding.

Cerny, die al ervaring heeft opgedaan in de Eredivisie en de Serie A, wordt gezien als een veelbelovende aanwinst voor Rangers. Met zijn snelheid, technische vaardigheden en doelgerichtheid op het veld, heeft de Tsjechische aanvaller alle ingrediënten in huis om een belangrijke rol te spelen in het team van manager Steven Gerrard. Jans gelooft dat Cerny zich snel zal aanpassen aan het Schotse voetbal en een onmisbare schakel zal worden in de aanvalslinie van Rangers.

De overstap van Cerny naar Rangers markeert een nieuwe fase in zijn carrière, waarbij de Tsjech de kans krijgt om zich te meten met enkele van de beste teams in Schotland en Europa. Met Jans als een van zijn grootste supporters en mentoren, lijkt Cerny klaar te zijn om zijn potentieel volledig te benutten en zijn stempel te drukken op het Schotse voetbal. De fans van Rangers kunnen zich verheugen op de komst van deze getalenteerde aanvaller en zijn impact op het team in het komende seizoen.