×
Home Nieuws Livescore

Anwar El Ghazi mogelijk naar Cardiff City na breuk.

Anwar El Ghazi mogelijk naar Cardiff City na breuk.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 30 juli 2024 21:48 uur

Nederlandse aanvaller Anwar El Ghazi kijkt vol goede moed naar de toekomst na zijn vertrek bij FSV Mainz 05. De voetballer hoopt spoedig weer op het veld te kunnen staan en zijn carrière voort te zetten. Volgens berichten van Sky Sports heeft El Ghazi de mogelijkheid om aan de slag te gaan bij Cardiff City, een club die uitkomt in het Championship.

El Ghazi, die bekend staat om zijn snelheid en doelgerichtheid, ziet Cardiff City als een potentiële nieuwe uitdaging. De Nederlandse aanvaller is vastbesloten om zijn talenten verder te ontwikkelen en een belangrijke rol te spelen in het team van de club uit Wales. Met zijn ervaring en vaardigheden hoopt El Ghazi een waardevolle toevoeging te zijn voor Cardiff City in hun streven naar succes in het Championship.

De transfer van Anwar El Ghazi naar Cardiff City zou een interessante wending kunnen betekenen in zijn loopbaan. Na zijn tijd bij FSV Mainz 05 is de voetballer vastberaden om zich te bewijzen op het Engelse voetbalpodium. Met zijn vastberadenheid en toewijding hoopt El Ghazi een onuitwisbare indruk achter te laten bij zijn nieuwe club en de fans te verrassen met zijn prestaties op het veld.