×
Home Nieuws Livescore

Ajax strikt jong talent: Johnson en Oldenstam tot 2027!

Ajax strikt jong talent: Johnson en Oldenstam tot 2027!
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 30 juli 2024 19:16 uur

Ajax heeft wederom twee veelbelovende talenten aan zich weten te binden voor de komende jaren. De zeventienjarige middenvelder Jinairo Johnson en verdediger Lyfe Oldenstam hebben beide hun handtekeningen gezet onder een contract dat hen tot medio 2027 aan de club verbindt.

Johnson maakte tijdens de Future Cup een verpletterende indruk en werd zelfs uitgeroepen tot Speler van het Toernooi. Zijn technische vaardigheden en spelintelligentie hebben de scouts van Ajax overtuigd van zijn potentieel. De club is dan ook verheugd om hem te verwelkomen in de jeugdopleiding en hem verder te ontwikkelen tot een toekomstige sterspeler.

Ook Oldenstam heeft laten zien over veel talent en potentie te beschikken. Als verdediger heeft hij indruk gemaakt met zijn sterke tackles en tactisch inzicht. Ajax is ervan overtuigd dat hij een belangrijke rol kan gaan spelen in de toekomst van de club en is dan ook blij dat hij ervoor heeft gekozen om zijn ontwikkeling voort te zetten bij Ajax. De club kijkt uit naar de samenwerking met beide talenten en is ervan overtuigd dat zij een mooie carrière tegemoet gaan bij de Amsterdamse club.