×
Home Nieuws Livescore

Kwakman: PSV moet afscheid nemen van blessuregevoelige Mauro Junior

Kwakman: PSV moet afscheid nemen van blessuregevoelige Mauro Junior
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 30 juli 2024 19:08 uur

Voormalig voetballer en analist Kees Kwakman heeft zijn twijfels geuit over de toekomst van Mauro Junior bij PSV. Kwakman is van mening dat de Braziliaanse speler te kampen heeft met blessuregevoeligheid, wat hem minder betrouwbaar maakt voor de club. De multifunctionele kwaliteiten van Mauro Junior worden door Kwakman in twijfel getrokken, waardoor hij van mening is dat PSV wellicht beter af is zonder hem.

Kwakman, die regelmatig zijn analyses deelt over het Nederlandse voetbal, benadrukt het belang van stabiliteit en consistentie in een team. Volgens hem is het risicovol om te vertrouwen op een speler die regelmatig geblesseerd raakt, aangezien dit de prestaties van het team kan beïnvloeden. Hoewel Mauro Junior over talent beschikt, is Kwakman van mening dat PSV moet overwegen om afscheid te nemen van de Braziliaan om zo een sterkere en stabielere selectie te vormen.

De uitspraken van Kwakman zullen ongetwijfeld discussie aanwakkeren onder de supporters en volgers van PSV. De toekomst van Mauro Junior bij de club lijkt daardoor onzekerder te worden, aangezien zijn blessuregevoeligheid een punt van zorg blijft. PSV zal wellicht moeten overwegen of het inderdaad verstandig is om te blijven investeren in een speler die volgens Kwakman niet betrouwbaar genoeg is voor de club.