×
Home Nieuws Livescore

Pascal Groß maakt miljoenentransfer naar Borussia Dortmund

Pascal Groß maakt miljoenentransfer naar Borussia Dortmund
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 30 juli 2024 18:16 uur

Borussia Dortmund heeft een nieuwe aanwinst binnengehaald in de vorm van Pascal Groß. De 33-jarige middenvelder, die momenteel speelt voor Brighton and Hove Albion, keert terug naar Duitsland voor een transfersom van minimaal zeven miljoen euro. De ervaren Groß zal naar verwachting een belangrijke rol gaan spelen in het team van Dortmund, dat op zoek is naar versterking op het middenveld.

Met zijn jarenlange ervaring in zowel de Engelse Premier League als de Duitse Bundesliga, brengt Groß een schat aan kennis en kwaliteit met zich mee naar zijn nieuwe club. Zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht zullen ongetwijfeld van onschatbare waarde zijn voor Dortmund, dat ambitieuze doelen heeft voor het komende seizoen.

De transfer van Pascal Groß markeert een belangrijke stap voor zowel de speler zelf als voor Borussia Dortmund. Na succesvolle jaren in Engeland is Groß klaar voor een nieuwe uitdaging in zijn carrière, terwijl Dortmund versterking vindt op een cruciale positie op het veld. De fans van de club kunnen zich verheugen op de komst van deze ervaren middenvelder en hopen dat hij snel zijn stempel zal drukken op het spel van Dortmund.