×
Home Nieuws Livescore

PSV vraagt miljoenen voor Van Duiven na bod City Group.

PSV vraagt miljoenen voor Van Duiven na bod City Group.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 30 juli 2024 16:32 uur

PSV heeft zijn prijskaartje vastgesteld voor de veelbelovende speler Jason van Duiven. Volgens het Eindhovens Dagblad vraagt de club tussen de 3 en 3,5 miljoen euro voor de talentvolle voetballer. Het nieuws komt nadat de City Group interesse heeft getoond in het aantrekken van Van Duiven, zo werd dinsdag bekend.

De 21-jarige Van Duiven heeft indruk gemaakt met zijn prestaties op het veld en heeft de aandacht getrokken van verschillende clubs. PSV lijkt echter vastbesloten om een passende vergoeding te ontvangen voor het laten gaan van hun veelbelovende speler. De club is niet van plan om hem zomaar te laten vertrekken en heeft daarom een duidelijke prijsstelling vastgesteld.

De City Group, een bekende speler in de voetbalwereld met belangen in diverse clubs over de hele wereld, heeft al een bod uitgebracht op Van Duiven. Het is nu aan de onderhandelingstafel waar de twee partijen zullen proberen tot een overeenkomst te komen. PSV staat stevig in hun schoenen en is vastbesloten om de beste deal te sluiten voor hun talentvolle speler. Het belooft een interessante periode te worden voor Van Duiven en zijn toekomst in het voetbal.