×
Home Nieuws Livescore

Zaakwaarnemer Victor Osimhen furieus: Spitsenruil Chelsea-Napoli onzin

Zaakwaarnemer Victor Osimhen furieus: Spitsenruil Chelsea-Napoli onzin
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 30 juli 2024 16:08 uur

De zaakwaarnemer van Victor Osimhen heeft met verontwaardiging gereageerd op de recente geruchten die de ronde deden over een mogelijke spitsenruil tussen Chelsea en Napoli. Volgens de vertegenwoordiger van de Nigeriaanse spits is er geen enkele waarheid in deze speculaties.

In een online statement haalde de zaakwaarnemer fel uit naar de ongegronde berichtgeving die de transfermarkt in vuur en vlam leek te zetten. Hij benadrukte dat er geen sprake is van enige onderhandelingen tussen de twee clubs met betrekking tot een ruildeal met Osimhen als hoofdrolspeler.

Victor Osimhen, die momenteel onder contract staat bij Napoli, wordt al geruime tijd in verband gebracht met verschillende topclubs in Europa. Echter, zijn zaakwaarnemer benadrukt dat er op dit moment geen concrete plannen zijn voor een transfer en dat de focus van Osimhen volledig ligt op zijn prestaties bij Napoli.

De verklaring van de zaakwaarnemer lijkt daarmee de geruchten over een mogelijke spitsenruil tussen Chelsea en Napoli de kop in te drukken. Voorlopig blijft Victor Osimhen dus gewoon een speler van Napoli, zonder enige intentie om de club te verlaten.