×
Home Nieuws Livescore

Olympique Marseille houdt optie Timon Wellenreuther open

Olympique Marseille houdt optie Timon Wellenreuther open
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 30 juli 2024 15:32 uur

Feyenoord-doelman Timon Wellenreuther blijft in de schijnwerpers staan als mogelijke versterking voor Olympique Marseille. De Franse topclub heeft interesse getoond in de talentvolle keeper, maar de Rotterdammers zijn vooralsnog terughoudend in het starten van onderhandelingen. Wellenreuther, die momenteel onder contract staat bij Feyenoord, wordt gezien als een veelbelovende optie voor Marseille om hun keepersbestand te versterken.

De 25-jarige Duitser heeft indruk gemaakt met zijn prestaties in het doel van Feyenoord en heeft daardoor de aandacht getrokken van verschillende Europese clubs, waaronder Olympique Marseille. De Franse club ziet in Wellenreuther een potentiële aanwinst die hun defensie kan versterken en is bereid om te onderhandelen over een mogelijke transfer.

Hoewel de interesse van Marseille concreet lijkt te zijn, heeft Feyenoord besloten om voorlopig af te wachten en geen overhaaste beslissingen te nemen. De Rotterdammers zijn zich bewust van de kwaliteiten van Wellenreuther en willen ervoor zorgen dat een eventuele transfer in het belang is van zowel de speler als de club. Het is nog onduidelijk hoe de situatie zich verder zal ontwikkelen, maar de mogelijkheid van een overstap naar Olympique Marseille blijft voor Timon Wellenreuther zeker een reële optie.