×
Home Nieuws Livescore

Wout Weghorst open voor terugkeer naar Ajax

Wout Weghorst open voor terugkeer naar Ajax
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 30 juli 2024 15:24 uur

Voetballer Wout Weghorst heeft in een recent interview met het Duitse Kicker gesproken over de interesse van Ajax in hem. De spits, die 39 keer voor het Nederlands elftal heeft gespeeld, heeft Ajax bestempeld als 'de grootste club van Nederland'. Deze uitspraak doet vermoeden dat Weghorst openstaat voor een mogelijke terugkeer naar zijn thuisland.

Weghorst, die momenteel actief is bij VfL Wolfsburg in de Bundesliga, heeft de aandacht van Ajax getrokken met zijn sterke prestaties in Duitsland. De 28-jarige aanvaller staat bekend om zijn doelgerichtheid en fysieke spel, eigenschappen die goed zouden passen bij de speelstijl van de Amsterdamse club.

Hoewel Weghorst momenteel nog onder contract staat bij Wolfsburg, lijkt een overstap naar Ajax niet uitgesloten. De interesse van de Nederlandse topclub zal de spits ongetwijfeld niet onberoerd laten. Fans van Ajax zullen dan ook gespannen afwachten of Weghorst daadwerkelijk de stap naar de Johan Cruijff ArenA zal maken en zijn kwaliteiten zal laten zien in het rood-witte shirt van de club.