×
Home Nieuws Livescore

Go Ahead Eagles verlengt contract Finn Stokkers verrassend toch.

Go Ahead Eagles verlengt contract Finn Stokkers verrassend toch.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 30 juli 2024 15:08 uur

Go Ahead Eagles heeft besloten om spits Finn Stokkers toch een nieuw contract aan te bieden, ondanks eerdere plannen om hem te laten vertrekken. De club uit Deventer was aanvankelijk van plan om afscheid te nemen van Stokkers, maar zijn sterke prestaties en doorzettingsvermogen hebben ervoor gezorgd dat hij zich weer in de gunst van de club heeft weten te spelen.

Stokkers heeft laten zien dat hij een belangrijke speler is voor Go Ahead Eagles en heeft zichzelf teruggeknokt in het team. Zijn doelpunten en harde werk op het veld hebben de clubleiding overtuigd om hem te belonen met een contractverlenging. De spits is dan ook verheugd dat hij de kans krijgt om zijn waarde voor de club verder te bewijzen en zijn toewijding te tonen.

Trainer Kees van Wonderen is blij met de contractverlenging van Stokkers en is ervan overtuigd dat de spits een belangrijke rol zal blijven spelen in het team. Met zijn ervaring en doelgerichtheid is Stokkers een waardevolle toevoeging aan de selectie van Go Ahead Eagles. De club kijkt dan ook uit naar de samenwerking met Stokkers in de komende seizoenen en hoopt op nog meer succes en doelpunten van de spits.