×
Home Nieuws Livescore

Transfer Yassin Ayoub naar Wydad AC mislukt door keuring.

Transfer Yassin Ayoub naar Wydad AC mislukt door keuring.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 30 juli 2024 14:24 uur

Yassin Ayoub zal zijn plannen voor een transfer naar Wydad AC moeten heroverwegen, aangezien de middenvelder niet door de medische keuring van de Marokkaanse recordkampioen is gekomen. De voormalige speler van Excelsior, die momenteel zonder club zit, had gehoopt zich aan te sluiten bij Wydad AC, maar lijkt nu een streep te moeten zetten door deze overgang.

De teleurstelling voor Ayoub komt op een moment waarop hij op zoek was naar een nieuwe uitdaging na zijn vertrek bij Excelsior. De middenvelder had gehoopt zijn carrière nieuw leven in te blazen bij Wydad AC, maar de medische keuring heeft roet in het eten gegooid. Het is een tegenvaller voor Ayoub, die nu op zoek zal moeten gaan naar andere mogelijkheden om zijn voetballoopbaan voort te zetten.

Voor Wydad AC betekent dit nieuws dat zij op zoek zullen moeten gaan naar alternatieve versterkingen voor hun team. De club zal nu moeten kijken naar andere opties om het middenveld te versterken, aangezien de deal met Ayoub niet doorgaat. Het is een onverwachte wending in de transferperiode voor zowel de speler als de club, die nu allebei op zoek zullen moeten gaan naar nieuwe wegen om hun doelen te bereiken.