×
Home Nieuws Livescore

PEC Zwolle contracteert snel opgevallen buitenspeler Braydon Manu

PEC Zwolle contracteert snel opgevallen buitenspeler Braydon Manu
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 30 juli 2024 14:08 uur

PEC Zwolle heeft zich versterkt met een nieuwe aanwinst voor de positie van buitenspeler. De club heeft de transfervrije Braydon Manu aangetrokken na een succesvolle proefperiode waarin hij een sterke indruk maakte. De 23-jarige Manu trainde een week mee met de selectie in Overijssel en wist binnen korte tijd een profcontract af te dwingen bij de Eredivisieclub.

Met het vastleggen van Manu voor twee seizoenen, met een optie voor een extra seizoen, laat PEC Zwolle zien vertrouwen te hebben in de kwaliteiten van de jonge aanvaller. De club ziet in Manu een waardevolle toevoeging aan het team en hoopt dat hij met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid een belangrijke rol kan gaan spelen in het komende seizoen.

Braydon Manu zelf is verheugd met de kans die hij krijgt bij PEC Zwolle en kijkt ernaar uit om zich verder te ontwikkelen in de Eredivisie. De buitenspeler is vastberaden om zijn talenten te laten zien en te bewijzen dat hij van toegevoegde waarde kan zijn voor de club. Met zijn enthousiasme en gedrevenheid belooft Manu een interessante speler te worden om in de gaten te houden in het Nederlandse voetbal.