×
Home Nieuws Livescore

Lucas Leiva prijst Szoboszlai en veranderingen onder Arne Slot

Lucas Leiva prijst Szoboszlai en veranderingen onder Arne Slot
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 30 juli 2024 13:32 uur

Liverpool ondergaat opnieuw een transformatie onder de leiding van Arne Slot, zo onthult Lucas Leiva. De voormalige middenvelder van de club merkt al enkele significante verschillen op ten opzichte van de tijd onder Jürgen Klopp. Met name de rol van Dominik Szoboszlai lijkt cruciaal te zijn in het nieuwe systeem van Slot.

Leiva, die zelf jarenlang een belangrijke speler was op het middenveld van Liverpool, is onder de indruk van de veranderingen die hij ziet sinds de komst van Slot als hoofdcoach. De Braziliaan benadrukt dat de Hongaarse middenvelder Szoboszlai een sleutelfiguur lijkt te zijn in het nieuwe tactische plan van de club.

Szoboszlai, die afgelopen zomer werd aangetrokken door Liverpool, lijkt zijn stempel te drukken op het spel van de ploeg. Zijn creativiteit en technische vaardigheden maken hem een waardevolle aanwinst voor het team. Leiva is ervan overtuigd dat Szoboszlai een belangrijke rol zal spelen in het streven van Liverpool naar succes dit seizoen.

De veranderingen die Arne Slot doorvoert bij Liverpool lijken dus nu al vruchten af te werpen. Met Szoboszlai als sleutelfiguur in het team, kijkt de club vol vertrouwen uit naar wat de toekomst zal brengen onder de nieuwe coach.