×
Home Nieuws Livescore

De Ligt steeds dichter bij Bayern München-transfer, meldt BILD

De Ligt steeds dichter bij Bayern München-transfer, meldt BILD
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 30 juli 2024 12:32 uur

Het lijkt erop dat de kans dat Matthijs de Ligt bij Bayern München blijft, steeds groter wordt. Volgens het Duitse medium BILD, dat bekend staat om zijn betrouwbare bronnen binnen de voetbalwereld, is de verdediger al wekenlang in verband gebracht met een mogelijke transfer naar Manchester United. Echter, recente ontwikkelingen wijzen erop dat de Nederlander zijn toekomst wellicht toch in Duitsland zal voortzetten.

De geruchtenmolen draait al enige tijd op volle toeren rondom de toekomst van De Ligt. Met zijn indrukwekkende prestaties bij Juventus heeft de jonge verdediger de aandacht getrokken van verschillende topclubs in Europa. Manchester United leek lange tijd de meest waarschijnlijke bestemming voor de voormalige Ajacied, maar nu lijkt Bayern München steeds serieuzer in de race te zijn.

De Ligt zelf heeft zich nog niet uitgelaten over zijn toekomstplannen, maar het feit dat Bayern München nu als serieuze gegadigde wordt genoemd, zal ongetwijfeld voor de nodige speculatie zorgen onder voetbalfans wereldwijd. Het is afwachten hoe deze transfersoap zich verder zal ontvouwen en of De Ligt daadwerkelijk voor een overstap naar de Duitse grootmacht zal kiezen.