×
Home Nieuws Livescore

Ajax zet Ávila, Medic en Akpom aan de kant

Ajax zet Ávila, Medic en Akpom aan de kant
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 30 juli 2024 11:32 uur

Het lijkt erop dat Ajax druk bezig is met het verkleinen van de selectie, nadat eerder al spelers zoals Owen Wijndal, Borna Sosa, Silvano Vos en Benjamin Tahirovic geen plek meer vonden bij de club. Volgens Het Parool zullen nu ook Gaston Ávila, Jakov Medic en Chuba Akpom niet langer deel uitmaken van het team. De Amsterdamse club lijkt vastbesloten om ruimte te maken voor nieuwe aanwinsten en de concurrentie binnen de selectie te versterken.

Gaston Ávila, Jakov Medic en Chuba Akpom zullen dus op zoek moeten gaan naar nieuwe uitdagingen, aangezien Ajax geen toekomst meer voor hen ziet in het team. Deze beslissing kan voor de spelers teleurstellend zijn, maar biedt tegelijkertijd ook nieuwe mogelijkheden voor hun carrières elders. Het is altijd een uitdaging voor voetballers om zich aan te passen aan nieuwe omgevingen en clubs, maar met de juiste instelling kunnen zij hun talenten elders laten zien.

Ajax staat bekend om zijn strenge selectiebeleid en focus op het aantrekken van talentvolle spelers die passen binnen de filosofie van de club. Door ruimte te maken voor nieuwe gezichten, hoopt de club haar positie in de competitie te versterken en te blijven strijden om prijzen. Het is een strategische zet van Ajax om de selectie te verjongen en te versterken, en het is aan de vertrekkende spelers om elders nieuwe kansen te grijpen en zich verder te ontwikkelen in hun voetbalcarrière.