×
Home Nieuws Livescore

Foppe de Haan: Priske's systeemkeuze cruciaal voor Feyenoord

Foppe de Haan: Priske's systeemkeuze cruciaal voor Feyenoord
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 30 juli 2024 11:16 uur

Voormalig voetbaltrainer Foppe de Haan heeft zijn hoop gevestigd op de keuze van Brian Priske om Feyenoord in een ander systeem te laten spelen. Na het teleurstellende verlies in het oefenduel tegen Benfica, is de druk op de nieuwe coach van de Rotterdammers toegenomen. De Haan benadrukt dat Priske de steun van de sleutelspelers van Feyenoord nodig heeft om succesvol te zijn in zijn nieuwe rol.

Met de eerste echte test voor Feyenoord die op een mislukking uitliep, is het duidelijk dat er nog werk aan de winkel is voor Priske en zijn team. De supporters van de club zullen ongetwijfeld hopen op een ommekeer in de prestaties, vooral gezien de hoge verwachtingen die altijd rondom Feyenoord hangen.

De ervaren De Haan, die zelf succesvol was als coach, begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om de steun van de spelersgroep te hebben. Hij benadrukt dat de chemie tussen de coach en de spelers cruciaal is voor het behalen van goede resultaten. Priske zal dus moeten werken aan het opbouwen van een sterke band met zijn team om de ambities van Feyenoord waar te maken.