×
Home Nieuws Livescore

Manchester United en FC Barcelona strijden om Dani Olmo.

Manchester United en FC Barcelona strijden om Dani Olmo.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 30 juli 2024 10:08 uur

Het lijkt erop dat Dani Olmo, de getalenteerde Spaanse voetballer, in de belangstelling staat van niet alleen FC Barcelona, maar ook van het Manchester United-team onder leiding van Erik ten Hag. Volgens berichten van Mundo Deportivo is de interesse in Olmo serieus. De club RB Leipzig, waar Olmo momenteel speelt, heeft naar verluidt een vraagprijs van zestig miljoen euro vastgesteld voor de veelbelovende aanvaller.

De transfergeruchten rondom Dani Olmo hebben de voetbalwereld in spanning gebracht, aangezien zowel Barcelona als Manchester United bekend staan om hun ambitie om talentvolle spelers aan te trekken. Met Erik ten Hag aan het roer van United, lijkt de club vastbesloten om hun selectie te versterken met de toevoeging van Olmo, die op zijn beurt een indrukwekkende reputatie heeft opgebouwd bij RB Leipzig.

De vraagprijs van zestig miljoen euro die RB Leipzig heeft vastgesteld, weerspiegelt de waarde die zij hechten aan Dani Olmo en zijn potentieel op het veld. Het belooft een interessante strijd te worden tussen de twee Europese grootmachten, Barcelona en Manchester United, om de handtekening van de Spaanse sterspeler binnen te halen. Voetbalfans over de hele wereld zullen met belangstelling volgen hoe deze transfer saga zich verder zal ontwikkelen en welke club uiteindelijk de hand zal weten te leggen op Dani Olmo.