×
Home Nieuws Livescore

Heracles Almelo huurt Shiloh 't Zand van Feyenoord

Heracles Almelo huurt Shiloh 't Zand van Feyenoord
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 30 juli 2024 09:56 uur

Heracles Almelo heeft vandaag met trots aangekondigd dat Shiloh 't Zand zich bij de club zal voegen voor het komende seizoen. De talentvolle aanvallende middenvelder zal worden gehuurd van Feyenoord, waar hij zijn vaardigheden heeft laten zien. De Heraclieden zijn verheugd met de komst van 't Zand en zien in hem een waardevolle toevoeging aan het team.

De overgang van Shiloh 't Zand naar Heracles Almelo is een opmerkelijke stap in zijn carrière. De jonge speler heeft indruk gemaakt met zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid, en wordt gezien als een veelbelovend talent in het Nederlandse voetbal. Heracles Almelo gelooft dat 't Zand een belangrijke rol kan spelen in het bereiken van de sportieve doelstellingen van de club.

Hoewel Heracles Almelo Shiloh 't Zand voor slechts één seizoen huurt van Feyenoord, is er geen optie tot koop bedongen in de deal. Dit betekent dat 't Zand na afloop van het seizoen terug zal keren naar zijn moederclub. Desondanks zijn zowel de club als de speler enthousiast over de samenwerking en kijken ze uit naar een succesvol seizoen samen. Heracles Almelo hoopt met de komst van 't Zand hun aanval te versterken en zich verder te ontwikkelen in de Eredivisie.