×
Home Nieuws Livescore

Weghorst in gesprek met Trabzonspor voor Turkse transfer

Weghorst in gesprek met Trabzonspor voor Turkse transfer
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 30 juli 2024 09:48 uur

Nederlandse spits Wout Weghorst staat mogelijk voor een opmerkelijke transfer naar Turkije. Volgens het Turkse medium Fanatik heeft de aanvaller gesprekken gevoerd met Trabzonspor over een mogelijke overstap naar de Süper Lig. Weghorst, die momenteel onder contract staat bij Burnley tot medio 2025, stond de afgelopen tijd in de belangstelling van Ajax.

De geruchten rondom Weghorst's mogelijke transfer naar Trabzonspor hebben de voetbalwereld in spanning gebracht. De 28-jarige spits, bekend om zijn doelgerichtheid en fysieke spel, zou een interessante aanwinst kunnen zijn voor de Turkse club. Met zijn ervaring en kwaliteiten zou Weghorst een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan het team van Trabzonspor.

Hoewel Ajax eerder werd genoemd als potentiële bestemming voor Weghorst, lijkt de interesse van de Nederlandse topclub nu te zijn overtroffen door Trabzonspor. De gesprekken tussen Weghorst en de Turkse club duiden op serieuze interesse vanuit Trabzonspor om de spits aan te trekken. Het is afwachten hoe deze transferontwikkelingen zich verder zullen ontvouwen en of Weghorst daadwerkelijk de overstap naar Turkije zal maken.