×
Home Nieuws Livescore

Calvin Stengs geruststelt Feyenoord-fans na blessuregeruchten.

Calvin Stengs geruststelt Feyenoord-fans na blessuregeruchten.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 30 juli 2024 08:48 uur

In een geruststellende wending voor Feyenoord-fans heeft Calvin Stengs onthuld dat zijn afwezigheid in het oefenduel met Benfica niet te wijten was aan een blessure, zoals aanvankelijk werd gevreesd. De middenvelder van de Rotterdammers heeft daarmee een einde gemaakt aan de speculaties die waren ontstaan na zijn afwezigheid op het veld.

Stengs, die deze zomer de overstap maakte naar Feyenoord, liet weten dat zijn afwezigheid te maken had met een lichte fysieke klacht die uit voorzorg werd behandeld. De 22-jarige speler benadrukte dat het om een kleine kwestie gaat en dat hij snel weer volledig fit hoopt te zijn om zijn team te kunnen ondersteunen in de aanstaande wedstrijden.

De supporters van Feyenoord kunnen opgelucht ademhalen nu duidelijk is geworden dat Stengs geen ernstige blessure heeft opgelopen. De middenvelder, die wordt gezien als een belangrijke aanwinst voor de ploeg, kijkt ernaar uit om snel weer op het veld te staan en zijn kwaliteiten te tonen. Met zijn technische vaardigheden en creativiteit zal Stengs een waardevolle toevoeging zijn voor het team van trainer Arne Slot in het komende seizoen.