×
Home Nieuws Livescore

Twijfel over inzet Bergwijn en Brobbey tegen Vojvodina

Twijfel over inzet Bergwijn en Brobbey tegen Vojvodina
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 30 juli 2024 08:16 uur

Het is onzeker of Ajax-spelers Steven Bergwijn en Brian Brobbey zullen kunnen spelen in de aankomende wedstrijd tegen FK Vojvodina. Na terugkeer van hun vakantie, wacht het duo namelijk nog op medische testresultaten voordat ze groen licht krijgen om het veld te betreden.

De afwezigheid van Bergwijn en Brobbey zou een gevoelige klap kunnen zijn voor Ajax, aangezien beide spelers belangrijke bijdragen kunnen leveren aan het team. De medische staf van de club zal nauwlettend toezien op de gezondheid van de spelers en hun fitheid beoordelen voordat er een beslissing wordt genomen over hun beschikbaarheid voor de wedstrijd.

Trainer Erik ten Hag zal mogelijk zijn opstelling moeten aanpassen als Bergwijn en Brobbey niet kunnen spelen. Dit kan een uitdaging vormen voor het team, maar biedt ook kansen voor andere spelers om zich te bewijzen en hun waarde te tonen op het veld.

De supporters van Ajax zullen in spanning afwachten op nieuws over de blessurestatus van Bergwijn en Brobbey en hopen dat beide spelers snel weer fit zullen zijn om hun team te ondersteunen in de cruciale wedstrijd tegen FK Vojvodina.