×
Home Nieuws Livescore

Atlético Madrid haalt Eredivisie-ster Alexander Sørloth binnen

Atlético Madrid haalt Eredivisie-ster Alexander Sørloth binnen
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 29 juli 2024 23:16 uur

Atlético Madrid heeft zijn oog laten vallen op een nieuwe aanvaller om de leegte op te vullen die Álvaro Morata heeft achtergelaten. De Spaanse club heeft zijn zinnen gezet op Alexander Sørloth, een bekende naam uit de Eredivisie. Volgens berichten van Relevo is de Noorse spits in beeld om Diego Simeone's team te versterken.

Sørloth, die eerder uitkwam voor clubs als Groningen, Midtjylland en Trabzonspor, heeft indruk gemaakt met zijn doelpunten en fysieke spel. Zijn kracht en doelgerichtheid hebben de aandacht getrokken van Atlético Madrid, dat op zoek is naar een aanvaller die direct impact kan maken in La Liga.

De 25-jarige Sørloth wordt gezien als een veelbelovende aanwinst voor de Spaanse club, die hoopt dat hij kan bijdragen aan het doelpuntenaantal van het team. Met zijn ervaring in verschillende competities en zijn potentieel om te groeien, zou hij een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan de selectie van Atlético Madrid.

De onderhandelingen tussen de clubs zijn naar verluidt in volle gang en het lijkt erop dat een transfer van Sørloth naar de Spaanse hoofdstad aanstaande is. Fans van Atlético Madrid zullen ongetwijfeld uitkijken naar de komst van de Noorse spits en hopen dat hij snel zijn stempel kan drukken in het rood-witte shirt van de club.