×
Home Nieuws Livescore

Aanhang NAC Breda klaar met Omgba na transferperikelen

Aanhang NAC Breda klaar met Omgba na transferperikelen
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 29 juli 2024 23:08 uur

Een groep fans van NAC Breda heeft hun ongenoegen geuit over Aimé Omgba, nadat de middenvelder zich ziek meldde na het mislopen van zijn transfer naar KAA Gent. De supporters van de club uit Breda lieten hun frustratie blijken door middel van een spandoek. Hiermee lijkt de relatie tussen Omgba en een deel van de fanbase van NAC Breda op scherp te staan.

De teleurstelling onder de fans is groot nu Omgba zich ziek heeft gemeld, direct na het niet doorgaan van zijn gewenste overstap naar KAA Gent. De middenvelder, die eerder al in opspraak kwam vanwege disciplinaire kwesties, lijkt nu opnieuw in een lastige situatie te verkeren bij de club. De supporters laten met het spandoek duidelijk merken dat zij niet gediend zijn van dergelijk gedrag en tonen openlijk hun afkeuring.

De actie van de fans werpt een schaduw over de sfeer rondom NAC Breda en zet de verhoudingen binnen de club op scherp. Het is nog onduidelijk hoe de clubleiding zal reageren op deze uiting van onvrede en hoe de situatie rondom Omgba zich verder zal ontwikkelen. Voorlopig lijkt de middenvelder een moeilijke periode tegemoet te gaan, zowel op als naast het veld, terwijl de fans hun standpunt duidelijk hebben gemaakt met het spandoek.