×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord naar rechter na uitblijven transfergeld Robert Bozenik

Feyenoord naar rechter na uitblijven transfergeld Robert Bozenik
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 29 juli 2024 22:16 uur

Feyenoord heeft al twee jaar lang met smart gewacht op de financiële opbrengsten van de transfer van Robert Bozenik naar Boavista, zo heeft De Telegraaf gemeld. De Portugese club heeft echter nagelaten om zijn verplichtingen na te komen, wat tot grote frustratie heeft geleid bij de Rotterdamse club. Na lang wachten en tevergeefs proberen tot een oplossing te komen, heeft Feyenoord besloten om de hulp van de FIFA in te roepen.

De situatie is voor Feyenoord onacceptabel geworden, aangezien de financiële middelen van groot belang zijn voor de club. De Rotterdammers hebben daarom besloten om juridische stappen te ondernemen tegen Boavista. Het conflict tussen de twee clubs lijkt nu tot een hoogtepunt te komen, met Feyenoord die vastbesloten is om te vechten voor waar zij recht op hebben.

De transfer van Robert Bozenik naar Boavista had voor Feyenoord een belangrijke financiële impuls moeten betekenen, maar door de nalatigheid van de Portugese club is deze opbrengst uitgebleven. De clubleiding van Feyenoord is vastberaden om deze kwestie tot een oplossing te brengen en zal niet rusten voordat er recht is gedaan aan de gemaakte afspraken. De supporters van Feyenoord kijken met spanning uit naar de uitkomst van deze juridische strijd en hopen op een rechtvaardige afloop voor hun geliefde club.