×
Home Nieuws Livescore

Kees Kwakman: Wellenreuther wint strijd, Bijlow verkocht door Feyenoord

Kees Kwakman: Wellenreuther wint strijd, Bijlow verkocht door Feyenoord
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 29 juli 2024 21:24 uur

Voormalig voetballer en analist Kees Kwakman heeft zijn voorspelling gedeeld over de concurrentiestrijd tussen doelmannen Timon Wellenreuther en Justin Bijlow bij Feyenoord. In een recente uitzending van Voetbalpraat heeft Kwakman verklaard dat hij verwacht dat Wellenreuther uiteindelijk als winnaar uit de strijd zal komen. De ervaren analist is van mening dat de Duitse keeper de voorkeur zal krijgen boven Bijlow in het doel van de Rotterdammers.

Daarnaast heeft Kwakman ook voorspeld dat Justin Bijlow mogelijk verkocht zal worden door Feyenoord. De jonge doelman, die al enige tijd deel uitmaakt van de selectie van de club, zou volgens de analist kunnen vertrekken in de nabije toekomst. Kwakman heeft geen specifieke redenen genoemd voor zijn voorspelling, maar het lijkt erop dat hij gelooft dat de situatie rondom Bijlow bij Feyenoord kan veranderen.

De concurrentiestrijd tussen Wellenreuther en Bijlow belooft dus een interessant verhaal te worden binnen de Rotterdamse club. Met de voorspellingen van Kees Kwakman in het achterhoofd zullen de fans van Feyenoord ongetwijfeld met spanning uitkijken naar hoe deze situatie zich zal ontwikkelen. Zal Wellenreuther inderdaad de eerste keus worden onder de lat, en wat zal er gebeuren met de toekomst van Justin Bijlow bij de club? De tijd zal het leren.