×
Home Nieuws Livescore

Mazraoui naar Manchester United voor 5 jaar, Bayern teleurgesteld

Mazraoui naar Manchester United voor 5 jaar, Bayern teleurgesteld
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 29 juli 2024 21:08 uur

Manchester United heeft een grote slag geslagen op de transfermarkt door overeenstemming te bereiken met Noussair Mazraoui. De Marokkaanse verdediger heeft een lucratief vijfjarig contract getekend bij de Engelse club, zo meldt voetbaljournalist Ben Jacobs. De transfer, ter waarde van ongeveer achttien miljoen euro, markeert een belangrijke stap in de carrière van de voormalige Ajacied.

Mazraoui, die onder Erik ten Hag bij Ajax speelde, heeft naar verluidt Bayern München laten weten dat hij graag wil vertrekken. De 23-jarige rechtsback heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens in de Eredivisie en de Champions League, waardoor hij de aandacht trok van topclubs in Europa. Manchester United heeft nu de race gewonnen om zijn handtekening en ziet Mazraoui als een waardevolle aanwinst voor het team.

Met zijn technische vaardigheden, snelheid en tactisch inzicht belooft Mazraoui een versterking te zijn voor de defensie van Manchester United. De club hoopt met zijn komst de concurrentie aan te kunnen gaan in zowel de Premier League als in Europese competities. Fans van de Engelse club kijken reikhalzend uit naar de officiële presentatie van Mazraoui en zijn debuut in het iconische rood van Manchester United.