×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord-fans steunen clubleiding in strijd om Hancko

Feyenoord-fans steunen clubleiding in strijd om Hancko
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 29 juli 2024 20:24 uur

De supporters van Feyenoord laten luid en duidelijk weten dat ze volledig achter de beslissing van de clubleiding staan als het gaat om de toekomst van Dávid Hancko. De verdediger staat in de belangstelling van Atlético Madrid, die hem graag naar Spanje wil halen. Echter, de Spaanse club heeft tot op heden nog niet voldaan aan de vraagprijs die Feyenoord heeft gesteld voor de talentvolle speler.

De fans van de Rotterdamse club zijn van mening dat de clubleiding terecht vasthoudt aan de gestelde vraagprijs voor Hancko. Ze zien de Slowaak als een belangrijke speler voor het team en willen hem niet zomaar laten gaan. De steun van de supporters is dan ook een duidelijk signaal naar zowel de clubleiding als naar Hancko zelf dat ze hopen dat hij nog lang in het Feyenoord-shirt te bewonderen zal zijn.

Hoewel de interesse van Atlético Madrid eervol is voor Hancko, lijkt het erop dat de Spaanse club nog een flinke stap zal moeten zetten om aan de financiële eisen van Feyenoord te voldoen. De fans van de Rotterdamse club hopen dan ook dat Hancko, die in korte tijd een geliefde speler is geworden bij de supporters, nog lang deel zal uitmaken van het team en zijn kwaliteiten kan blijven tonen op het veld.