×
Home Nieuws Livescore

Liverpool verbaasd en verontwaardigd over Koeman's kritiek op Gravenberch

Liverpool verbaasd en verontwaardigd over Koeman's kritiek op Gravenberch
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 8 september 2023 11:08 uur

Liverpool ontevreden over uitspraken bondscoach over Gravenberch

In een opmerkelijke wending heeft Liverpool zijn ongenoegen geuit over de recente uitspraken van bondscoach Ronald Koeman met betrekking tot Ryan Gravenberch. De jonge middenvelder, die onlangs de overstap maakte naar de Engelse club, had besloten zich volledig te richten op zijn nieuwe omgeving en meldde zich af voor het Nederlands elftal. Koeman liet echter duidelijk blijken niet blij te zijn met deze keuze.

Volgens bronnen bij de Engelse krant The Daily Mail heeft Liverpool contact opgenomen met de KNVB om de situatie rond Gravenberch te bespreken. De clubleiding van The Reds begrijpt niet waarom Koeman zo teleurgesteld reageerde op de beslissing van de middenvelder. Gravenberch had alleen gesproken met Jong Oranje-coach Michael Reiziger over zijn keuze, maar ook hij was niet te spreken over de beslissing van Gravenberch.

Liverpool wil graag in gesprek gaan met de twee trainers om te begrijpen waarom zij zo negatief reageerden op de beslissing van Gravenberch. Eerder had Koeman al aangegeven dat hij Jeremie Frimpong niet had opgeroepen voor de huidige interlandperiode als een soort 'straf'. De verdediger van Bayer Leverkusen had vorige keer bedankt voor Jong Oranje. Of Gravenberch hetzelfde lot te wachten staat, blijft voorlopig onduidelijk volgens Koeman.