×
Home Nieuws Livescore

Paris Saint-Germain jaagt op Joshua Kimmich en Jerdy Schouten

Paris Saint-Germain jaagt op Joshua Kimmich en Jerdy Schouten
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 29 juli 2024 19:48 uur

Paris Saint-Germain heeft zijn zinnen gezet op de talentvolle Joshua Kimmich, zo meldt de betrouwbare bron Fabrizio Romano. De Franse club is vastberaden om de Duitse middenvelder aan te trekken en ziet in hem een waardevolle aanwinst voor het team. Kimmich, die momenteel speelt voor Bayern München, wordt niet beschouwd als een alternatief voor João Neves, maar als een versterking die het team naar een hoger niveau kan tillen.

Naast Kimmich heeft PSG ook interesse getoond in Jerdy Schouten. De Nederlandse middenvelder, die momenteel uitkomt voor Bologna in de Serie A, staat op het verlanglijstje van de Parijzenaren. Schouten wordt gezien als een veelbelovend talent met een sterke fysieke en technische vaardigheden, waardoor hij een waardevolle toevoeging zou zijn aan de selectie van PSG.

De geruchten rondom de mogelijke komst van Kimmich en Schouten naar Paris Saint-Germain hebben de voetbalwereld in spanning gebracht. Fans en experts speculeren over de impact die deze transfers zouden hebben op het team en de concurrentie in de verschillende competities. PSG lijkt vastbesloten om zich te versterken met deze talentvolle spelers en zo hun ambities voor het komende seizoen kracht bij te zetten.