×
Home Nieuws Livescore

Geen contact tussen PSV en Liverpool over Veerman

Geen contact tussen PSV en Liverpool over Veerman
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 29 juli 2024 18:48 uur

Er zijn momenteel geen gesprekken gaande tussen PSV en Liverpool over een mogelijke transfer van Joey Veerman. Dit heeft clubwatcher Rik Elfrink bevestigd. Ondanks geruchten in de Engelse media waarin de naam van de Oranje-international wordt gelinkt aan The Reds, lijkt er op dit moment geen concrete interesse te zijn vanuit Liverpool.

Veerman, die momenteel speelt voor SC Heerenveen, heeft de afgelopen seizoenen indruk gemaakt in de Eredivisie met zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld. Zijn prestaties hebben de aandacht getrokken van verschillende topclubs in binnen- en buitenland, waaronder Liverpool.

Echter, volgens Elfrink zijn er op dit moment geen onderhandelingen tussen PSV en Liverpool over een mogelijke transfer van Veerman. Het blijft dus voorlopig bij speculaties en geruchten in de media, zonder dat er concrete stappen zijn gezet richting een eventuele overgang van de talentvolle middenvelder naar de Engelse club.

PSV en Liverpool zullen mogelijk in de toekomst alsnog met elkaar in gesprek gaan over Veerman, maar op dit moment lijkt een transfer nog niet aan de orde te zijn. Fans zullen dus nog even geduld moeten hebben om te zien of de Oranje-international daadwerkelijk de overstap zal maken naar Anfield.