×
Home Nieuws Livescore

Thomas van den Belt verhuurd aan CD Castellón

Thomas van den Belt verhuurd aan CD Castellón
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 29 juli 2024 18:16 uur

Een opvallende transfer in de voetbalwereld: Thomas van den Belt zal komend seizoen op huurbasis uitkomen voor CD Castellón, zo hebben Voetbal International en 1908 gemeld. De middenvelder maakt daarmee de overstap van Feyenoord naar de Spaanse club. Een interessant detail is dat Van den Belt herenigd zal worden met zijn voormalige trainer Dick Schreuder, met wie hij eerder samenwerkte bij PEC Zwolle.

Voor Van den Belt betekent deze transfer een nieuwe uitdaging in zijn carrière. De 24-jarige middenvelder krijgt de kans om zich verder te ontwikkelen in een andere competitie en onder de leiding van een vertrouwde coach. Dick Schreuder staat bekend om zijn tactische inzicht en zal ongetwijfeld het beste uit Van den Belt willen halen bij CD Castellón.

De supporters van zowel Feyenoord als CD Castellón zullen benieuwd zijn naar de prestaties van Van den Belt in het komende seizoen. De middenvelder staat bekend om zijn technische vaardigheden en dynamiek op het veld, eigenschappen die goed van pas zullen komen in de Spaanse competitie. Het wordt interessant om te zien hoe Van den Belt zich zal aanpassen aan zijn nieuwe omgeving en welke impact hij kan hebben op het spel van CD Castellón.