×
Home Nieuws Livescore

Francesco Farioli veegt vier spelers weg bij Ajax.

Francesco Farioli veegt vier spelers weg bij Ajax.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 29 juli 2024 17:48 uur

Ajax-trainer Francesco Farioli heeft rigoureuze beslissingen genomen in de selectie van het team, zo meldt De Telegraaf. Het nieuws dat Silvano Vos, Owen Wijndal, Borna Sosa en Benjamin Tahirovic deze week niet welkom zijn bij de trainingen van het eerste elftal, heeft voor opschudding gezorgd onder de fans. Farioli lijkt vastberaden om de lat hoog te leggen en de spelers tot het uiterste te drijven om de prestaties van het team te verbeteren.

De keuze van Farioli om de genoemde spelers buiten de selectie te houden, heeft geleid tot speculatie over de toekomst van deze talenten bij Ajax. Met de concurrentie binnen de club die steeds sterker wordt, zullen Vos, Wijndal, Sosa en Tahirovic hard moeten werken om zich te bewijzen en een plek in het eerste elftal te veroveren. De druk op de spelers om te presteren is hiermee duidelijk toegenomen.

De supporters van Ajax zijn verdeeld over de beslissingen van Farioli. Sommigen prijzen zijn vastberadenheid en streven naar succes, terwijl anderen zich afvragen of het buitensluiten van bepaalde spelers de juiste aanpak is. De komende trainingen zullen cruciaal zijn voor zowel de betrokken spelers als de trainer om te zien hoe deze situatie zich verder ontwikkelt en welke impact dit zal hebben op het team als geheel.