×
Home Nieuws Livescore

Heracles Almelo breekt record met nieuwe spits Kulenovic

Heracles Almelo breekt record met nieuwe spits Kulenovic
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 29 juli 2024 17:32 uur

Heracles Almelo heeft de aanval versterkt met de komst van de talentvolle Kroatische spits, Luka Kulenovic. De 21-jarige voetballer maakt de overstap van het Tsjechische Slovan Liberec naar het Nederlandse Asito Stadion, waar hij een vierjarig contract heeft getekend. Met deze transfer heeft Heracles Almelo een statement gemaakt, aangezien Kulenovic de duurste aankoop in de clubgeschiedenis is.

De technische staf van Heracles Almelo is verheugd met de komst van Kulenovic en ziet in hem een waardevolle toevoeging aan het team. De jonge spits staat bekend om zijn doelgerichtheid en technische vaardigheden, wat hem tot een geduchte tegenstander maakt voor verdedigers in de Eredivisie. Met zijn snelheid en scorend vermogen hoopt Heracles Almelo met Kulenovic in de voorhoede nog gevaarlijker te worden voor tegenstanders.

Kulenovic zelf kijkt uit naar zijn avontuur bij Heracles Almelo en is vastberaden om zijn kwaliteiten te laten zien in de Nederlandse competitie. De Kroaat is ambitieus en wil met zijn nieuwe club meestrijden om de hoogste posities in de Eredivisie. De fans van Heracles Almelo kunnen zich verheugen op de komst van deze veelbelovende speler en hopen op succesvolle jaren met Kulenovic in de gelederen.