×
Home Nieuws Livescore

Brands betreurt PSV's uitsupportersloze reis naar Ajax

Brands betreurt PSV's uitsupportersloze reis naar Ajax
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 29 juli 2024 17:08 uur

Marcel Brands, de algemeen directeur van PSV, heeft zijn teleurstelling geuit over het feit dat de club zonder uitsupporters naar de wedstrijd tegen Ajax op 2 november zal afreizen. Brands betreurt het dat de 'goedwillende fans de dupe worden van de kwaadwillende'. Hij benadrukt echter dat dergelijk gedrag niet getolereerd zal worden.

De beslissing om geen uitsupporters toe te laten bij de wedstrijd tussen PSV en Ajax is genomen vanwege veiligheidsredenen. Brands begrijpt de noodzaak van deze maatregel, maar betreurt het dat de trouwe supporters van de club hier de dupe van worden. Hij roept op tot respectvol gedrag en benadrukt dat 'dergelijke koren' niet thuishoren in het voetbal.

Ondanks de teleurstelling over het ontbreken van uitsupporters bij de wedstrijd, blijft Brands optimistisch over de prestaties van het team. Hij gelooft dat de spelers gemotiveerd zullen zijn om een goede wedstrijd neer te zetten en hoopt op een positief resultaat tegen Ajax. Brands benadrukt het belang van fair play en sportiviteit, en roept alle fans op om het team op een positieve manier te steunen tijdens de wedstrijd.