×
Home Nieuws Livescore

Joey Veerman direct van Oranje naar ziekenhuis voor geboorte zoontje

Joey Veerman direct van Oranje naar ziekenhuis voor geboorte zoontje
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 8 september 2023 10:16 uur

Na een enerverende invalbeurt bij het Nederlands elftal had Joey Veerman geen tijd om op adem te komen. De middenvelder van PSV werd direct naar het ziekenhuis in Eindhoven gestuurd, omdat zijn vriendin op het punt stond om te bevallen. In de late uurtjes na de wedstrijd tegen Griekenland werd hun zoontje Frenkie geboren, zo bevestigt de moeder van de middenvelder via haar Instagram.

De teammanager van Oranje riep Veerman direct van het veld om hem te informeren over de naderende bevalling. Met spoed racete de PSV'er naar het ziekenhuis in Eindhoven, waar hij op tijd arriveerde om de geboorte van zijn zoontje Frenkie mee te maken. Gelukkig maken moeder en zoon het goed.

Ondanks de hectische gebeurtenissen mocht Veerman nog een kwartier meespelen tegen Griekenland. Hij verving toevallig genoeg Frenkie de Jong, die dezelfde voornaam draagt als zijn pasgeboren zoontje. Voor Veerman was dit zijn tweede interland. Het plan is dat de PSV'er aanstaande zaterdag weer aansluit bij de groep om af te reizen naar Ierland voor de EK-kwalificatiewedstrijd in Dublin.