×
Home Nieuws Livescore

Jaap Stam betreurt kortstondig trainerschap bij Feyenoord

Jaap Stam betreurt kortstondig trainerschap bij Feyenoord
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 29 juli 2024 16:40 uur

Voormalig Feyenoord-trainer Jaap Stam blikt met gemengde gevoelens terug op zijn korte periode bij de Rotterdamse club. In 2019 stond de voormalige verdediger aan het roer van Feyenoord, maar zijn avontuur duurde slechts vijf maanden voordat hij vertrok. Stam heeft in een interview met de Britse pers onthuld wat volgens hem de reden was achter deze teleurstellende periode.

De Kampenaar, die een indrukwekkende carrière als voetballer achter de rug heeft, gaf aan dat er verschillende factoren waren die hebben bijgedragen aan zijn moeilijke tijd als trainer bij Feyenoord. Hoewel hij niet in detail trad over de specifieke problemen, liet Stam doorschemeren dat er interne strubbelingen en communicatieproblemen waren die zijn werk bemoeilijkten.

Stam, die bekend staat om zijn harde aanpak en focus op discipline, erkende dat zijn aanpak niet altijd goed viel bij de spelersgroep. Ondanks zijn ervaring als topvoetballer en eerdere successen als trainer, slaagde hij er niet in om de juiste snaar te raken bij Feyenoord. Deze mislukking heeft hem doen inzien dat het coachen van een team meer vereist dan alleen tactisch inzicht en discipline.

Hoewel zijn tijd bij Feyenoord niet het gewenste resultaat opleverde, blijft Jaap Stam vastberaden om zijn trainerscarrière voort te zetten en te leren van zijn fouten. Hij kijkt met een kritische blik terug op zijn periode in Rotterdam-Zuid, maar is vastbesloten om sterker terug te komen en zijn ambities als trainer waar te maken.