×
Home Nieuws Livescore

Joël Drommel geeft signaal: vertrek bij PSV nabij.

Joël Drommel geeft signaal: vertrek bij PSV nabij.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 29 juli 2024 16:32 uur

Doelman Joël Drommel heeft aangegeven dat hij PSV wil verlaten, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Hoewel hij niet direct aanstuurt op een abrupt vertrek, heeft de keeper wel duidelijk gemaakt dat hij zijn toekomst elders ziet. Drommel, die afgelopen seizoen overkwam van FC Twente, lijkt toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en heeft dit kenbaar gemaakt aan de clubleiding van PSV.

De 24-jarige doelman heeft zich in korte tijd populair gemaakt bij de supporters van PSV, maar lijkt nu toch te willen vertrekken. Zijn ambities reiken verder dan wat hij op dit moment bij de Eindhovenaren kan bereiken en daarom heeft hij besloten om zijn wensen kenbaar te maken. Drommel heeft laten weten dat hij graag een stap hogerop wil zetten en dat hij open staat voor een nieuwe uitdaging bij een andere club.

PSV zal nu moeten beslissen hoe zij om willen gaan met de wens van Joël Drommel om te vertrekken. De club kan ervoor kiezen om mee te werken aan een transfer en op zoek te gaan naar een vervanger, of zij kunnen proberen de doelman te overtuigen om toch te blijven. Hoe dan ook, het lijkt erop dat er een verandering op komst is voor Drommel en PSV. De komende periode zal duidelijk worden welke richting de doelman en de club zullen inslaan.