×
Home Nieuws Livescore

Heracles Almelo huurt Feyenoord-talent Shiloh 't Zand

Heracles Almelo huurt Feyenoord-talent Shiloh 't Zand
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 29 juli 2024 15:32 uur

Heracles Almelo versterkt zich met talent van Feyenoord

Heracles Almelo heeft voor het komende seizoen een nieuwe aanwinst weten te strikken in de vorm van Feyenoord-middenvelder Shiloh 't Zand. Het 21-jarige talent zal voor één seizoen worden gehuurd door de Almeloërs, zo meldt 1908.nl. De club uit Almelo heeft geen optie tot koop bedongen, waardoor 't Zand na dit seizoen weer terug zal keren naar Feyenoord.

De komst van Shiloh 't Zand naar Heracles Almelo biedt de club de mogelijkheid om de selectie verder te versterken en de concurrentie binnen het team te vergroten. Met zijn jeugdige leeftijd en talent kan 't Zand een waardevolle toevoeging zijn voor de ploeg van trainer Frank Wormuth. De Feyenoord-middenvelder staat te popelen om zich te bewijzen en speelminuten te maken in het shirt van Heracles.

Hoewel Heracles Almelo geen optie tot koop heeft bedongen voor Shiloh 't Zand, zal de club er alles aan doen om het talent zo goed mogelijk te ontwikkelen en te laten groeien. De Almeloërs hopen dat 't Zand een belangrijke rol kan gaan spelen in het team en van toegevoegde waarde zal zijn in de strijd om de doelstellingen voor het komende seizoen.