×
Home Nieuws Livescore

Ajax toont interesse in Colombiaanse aanvaller Carlos Andrés Gómez

Ajax toont interesse in Colombiaanse aanvaller Carlos Andrés Gómez
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 29 juli 2024 15:16 uur

Ajax heeft interesse getoond in de Colombiaanse aanvaller Carlos Andrés Gómez, zo meldt RCN Radio, een vooraanstaande radiozender in Colombia. De speler is momenteel onder contract bij Real Salt Lake, maar lijkt nu ook de aandacht te trekken van clubs in Europa, waaronder Duitsland.

Gómez, die bekend staat om zijn snelheid en doelgerichtheid, heeft indruk gemaakt met zijn prestaties in de Major League Soccer. Zijn potentieel is niet onopgemerkt gebleven bij Ajax, dat op zoek is naar versterking voor de aanvalslinie.

De 24-jarige aanvaller wordt beschouwd als een veelbelovend talent en zou een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor de Nederlandse topclub. Ajax hoopt met de komst van Gómez zijn aanval te versterken en meer diepgang te creëren in het spel.

Hoewel er ook interesse is vanuit Duitsland, lijkt Ajax vastberaden om de Colombiaanse spits naar Amsterdam te halen. De onderhandelingen tussen de clubs zijn naar verluidt gaande en het is nog afwachten of Gómez daadwerkelijk de overstap zal maken naar de Eredivisie.