×
Home Nieuws Livescore

Ezequiel Bullaude keert terug naar Feyenoord in Rotterdam

Ezequiel Bullaude keert terug naar Feyenoord in Rotterdam
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 29 juli 2024 15:00 uur

Na een periode van afwezigheid is Ezequiel Bullaude eindelijk terug in Rotterdam, zo meldt Feyenoord. De aanvallende middenvelder heeft de afgelopen tijd doorgebracht in zijn thuisland Argentiniƫ, terwijl achter de schermen in Nederland werd gewerkt aan het verkrijgen van een nieuwe werkvergunning. De fans van de club zullen ongetwijfeld verheugd zijn om de getalenteerde speler weer op het trainingsveld te zien verschijnen.

Bullaude, die in 2019 de overstap maakte naar Feyenoord, heeft een belangrijke rol gespeeld in het team en wordt gezien als een waardevolle aanwinst voor de ploeg. Zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld maken hem geliefd bij zowel medespelers als supporters. Met zijn terugkeer hoopt de club opnieuw te kunnen profiteren van zijn kwaliteiten en bijdrage aan het team.

De Argentijnse middenvelder zal nu weer volledig kunnen focussen op zijn sportieve prestaties bij Feyenoord en zich inzetten voor het behalen van successen in het komende seizoen. De trainer en staf zullen ongetwijfeld blij zijn met zijn terugkeer en kijken uit naar de samenwerking met deze talentvolle speler. De supporters kunnen niet wachten om Bullaude weer in actie te zien en hem toe te juichen in het Feyenoord-shirt.