×
Home Nieuws Livescore

Dankzij Klaassen's steun scoort De Roon zijn eerste doelpunt voor Oranje!

Dankzij Klaassen's steun scoort De Roon zijn eerste doelpunt voor Oranje!
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 8 september 2023 10:08 uur

In een opmerkelijke wending van gebeurtenissen heeft Marten de Roon, de talentvolle middenvelder van Atalanta Bergamo, zijn eerste doelpunt voor het Nederlands elftal gemaakt. Maar wat dit moment nog specialer maakte, was de onverwachte steun die hij ontving van een andere internationale speler.

Tijdens een exclusieve video van Voetbal International, waarin De Roon zijn gedachten deelde over zijn historische doelpunt, onderbrak hij plotseling de opname om zijn dankbaarheid te uiten aan niemand minder dan Davy Klaassen. De Roon, overweldigd door emotie, noemde Klaassen liefkozend "mister 1-0" en benadrukte hoeveel de aanwezigheid van de middenvelder hem had geholpen bij het bereiken van deze mijlpaal.

Opmerkelijk genoeg was Klaassen zelf niet geselecteerd voor het Nederlands elftal op dat moment. Echter, na zijn recente transfer naar Internazionale, bevindt hij zich nu in dezelfde competitie als De Roon. Dit heeft blijkbaar een onverwachte band tussen de twee spelers gecreëerd, waarbij Klaassen een bron van inspiratie en motivatie is geworden voor zijn landgenoot.

De Roon's openhartige uitspraken hebben de voetbalwereld verrast en laten zien dat er soms onverwachte connecties en steun kunnen ontstaan tussen spelers, zelfs als ze niet samen op het veld staan. Het is een prachtig voorbeeld van de kracht van solidariteit en de impact die het kan hebben op individuele prestaties.

Met zijn eerste doelpunt voor Oranje en de erkenning van Klaassen als zijn persoonlijke mentor, lijkt De Roon klaar te zijn om zijn stempel te drukken op het internationale toneel. Deze bijzondere gebeurtenis zal ongetwijfeld een blijvende indruk achterlaten in de carrière van de getalenteerde middenvelder en zal dienen als een inspiratiebron voor andere spelers die streven naar succes op het hoogste niveau.