×
Home Nieuws Livescore

NAC Breda strikt Luxemburgse international Enes Mahmutovic transfervrij

NAC Breda strikt Luxemburgse international Enes Mahmutovic transfervrij
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 29 juli 2024 14:56 uur

NAC Breda heeft zich op maandag succesvol versterkt met de komst van Enes Mahmutovic. De Luxemburgse international heeft op transfervrije basis besloten om de overstap te maken naar de Brabantse club. Mahmutovic heeft zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot medio 2027 aan het Rat Verlegh Stadion verbindt.

De 24-jarige verdediger brengt een schat aan ervaring met zich mee naar NAC Breda. Met zijn solide verdedigende kwaliteiten en zijn vermogen om het spel van achteruit op te bouwen, zal Mahmutovic een belangrijke toevoeging zijn aan het team van trainer Maurice Steijn. De club is verheugd met de komst van de Luxemburgse speler en kijkt uit naar wat hij kan bijdragen aan het succes van NAC Breda.

Mahmutovic zelf is ook enthousiast over zijn nieuwe avontuur bij de club. Hij ziet NAC Breda als een ideale plek om zich verder te ontwikkelen en zijn kwaliteiten te laten zien in de Nederlandse competitie. Met zijn ambitie en gedrevenheid hoopt hij een belangrijke rol te spelen in het streven van de club naar sportief succes en promotie naar een hoger niveau.

De supporters van NAC Breda kunnen zich verheugen op de komst van Enes Mahmutovic en zijn bijdrage aan het team. Met zijn talent en toewijding zal hij ongetwijfeld een publiekslieveling worden en een belangrijke speler in de jacht van de club op sportieve successen.