×
Home Nieuws Livescore

PSV biedt hoger bedrag voor Liverpool-verdediger Sepp van den Berg

PSV biedt hoger bedrag voor Liverpool-verdediger Sepp van den Berg
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 29 juli 2024 14:48 uur

PSV heeft afgelopen week een aanzienlijk hoger bod uitgebracht op Liverpool-verdediger Sepp van den Berg dan aanvankelijk werd gedacht. Waar eerder gesproken werd over een bod van 10 miljoen euro, blijkt volgens het Eindhovens Dagblad dat het werkelijke bod van de Eindhovenaren tussen de 12,5 en 15 miljoen euro ligt. Deze hogere bieding toont aan dat PSV serieus is in de poging om de talentvolle verdediger naar Nederland te halen.

Sepp van den Berg, die momenteel onder contract staat bij Liverpool, heeft de aandacht getrokken van PSV vanwege zijn potentie en kwaliteiten als verdediger. De club uit Eindhoven ziet in de jonge Nederlander een waardevolle toevoeging aan het team en is bereid diep in de buidel te tasten om hem binnen te halen. Met een bod dat aanzienlijk hoger ligt dan aanvankelijk werd gemeld, laat PSV zien dat ze vastberaden zijn om Van den Berg naar de Eredivisie te halen.

De onderhandelingen tussen PSV en Liverpool over de transfer van Sepp van den Berg beloven spannend te worden, gezien het grote verschil in het geboden bedrag en de mogelijke reactie van de Engelse club. Het is duidelijk dat PSV er alles aan wil doen om de verdediger naar Nederland te halen en met het hogere bod hopen ze Liverpool te overtuigen om mee te werken aan de transfer. De komende dagen zullen cruciaal zijn in de ontwikkeling van deze transfersoap en de fans van PSV zullen met spanning afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontvouwen.