×
Home Nieuws Livescore

Ajax strijdt om Sergi Roberto naar Amsterdam te halen

Ajax strijdt om Sergi Roberto naar Amsterdam te halen
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 29 juli 2024 14:16 uur

Ajax zet alles op alles om Sergi Roberto te verleiden tot een overstap naar de Nederlandse hoofdstad, zo meldt het Spaanse Mundo Deportivo. De veelzijdige verdediger en middenvelder is momenteel transfervrij en geniet de interesse van diverse clubs, maar de Amsterdammers lijken volgens het medium de grootste inspanningen te leveren om hem binnen te halen.

De 29-jarige Roberto, die zijn hele carrière bij FC Barcelona heeft gespeeld, staat voor een belangrijke beslissing over zijn toekomst. Ajax, bekend om zijn aantrekkelijke speelstijl en succes in zowel de nationale competitie als internationale toernooien, hoopt de Spanjaard te overtuigen om voor een nieuw avontuur in de Eredivisie te kiezen.

Met zijn ervaring op het hoogste niveau en zijn vermogen om zowel in de verdediging als op het middenveld uit de voeten te kunnen, zou Roberto een waardevolle aanwinst zijn voor Ajax. De club ziet in hem een speler die perfect past in het tactische plaatje van trainer Erik ten Hag en die kan bijdragen aan het verder versterken van het team.

Hoewel de concurrentie om de handtekening van Sergi Roberto hevig is, lijken de Amsterdammers vastberaden om hem naar de Johan Cruijff ArenA te halen. De komende weken zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen en het bepalen van de toekomst van de Spaanse international. Ajax-fans hopen dan ook dat hun club erin slaagt om deze gewilde versterking binnen te halen en zo de selectie te versterken voor het komende seizoen.