×
Home Nieuws Livescore

PSV biedt meer dan 10 miljoen voor Sepp van den Berg

PSV biedt meer dan 10 miljoen voor Sepp van den Berg
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 29 juli 2024 13:48 uur

PSV heeft afgelopen week een serieuze poging gewaagd om de talentvolle verdediger Sepp van den Berg over te nemen van Liverpool. Volgens geruchten en bronnen zoals Fabrizio Romano en het Eindhovens Dagblad heeft de Nederlandse club een bod uitgebracht op de jonge speler. Het bod zou volgens de Italiaanse transferexpert Romano maar liefst 10 miljoen euro bedragen, terwijl het Eindhovens Dagblad beweert dat het bod zelfs nog hoger lag.

Sepp van den Berg, die momenteel onder contract staat bij de Engelse topclub Liverpool, heeft de aandacht getrokken van PSV vanwege zijn veelbelovende talent en potentieel. De verdediger, die eerder uitkwam voor PEC Zwolle, zou een waardevolle aanwinst kunnen zijn voor de Eindhovense club.

De onderhandelingen tussen PSV en Liverpool over een mogelijke transfer van Sepp van den Berg lijken in volle gang te zijn. Het is nog onduidelijk of Liverpool openstaat voor het bod van PSV en of de jonge verdediger zelf geïnteresseerd is in een terugkeer naar Nederland. De komende dagen zullen cruciaal zijn in de ontwikkeling van deze transferdeal. Voetbalfans zullen met spanning afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontvouwen.