×
Home Nieuws Livescore

Aimé Omgba mist training NAC door transfersoap met Gent.

Aimé Omgba mist training NAC door transfersoap met Gent.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 29 juli 2024 12:56 uur

NAC Breda zal maandagmiddag niet de langverwachte komst van Aimé Omgba op het trainingsveld kunnen vieren. De middenvelder, die een hoofdrol speelde in een opmerkelijke transfersoap tussen de Brabantse club en KAA Gent, heeft zich namelijk afgemeld. Dit nieuws werd bekendgemaakt door Voetbal International.

De supporters van NAC keken reikhalzend uit naar de eerste training van Omgba, maar zullen nog even geduld moeten hebben. De transferperikelen rondom de speler lijken nog niet ten einde te zijn en zorgen voor de nodige spanning bij zowel de club als de fans. De teleurstelling over zijn afwezigheid op het trainingsveld zal dan ook voelbaar zijn bij de achterban.

De vraag blijft nu hangen: wat is de reden achter de afmelding van Omgba en hoe zal deze situatie zich verder ontwikkelen? De soap rondom zijn mogelijke overstap naar NAC Breda lijkt nog niet tot een definitief einde te zijn gekomen. De komende dagen zullen ongetwijfeld meer duidelijkheid verschaffen over de toekomst van de middenvelder en zijn eventuele transfer naar de Nederlandse club.