×
Home Nieuws Livescore

Schoonvader Frank de Boer adviseert Calvin Stengs bij Feyenoord

Schoonvader Frank de Boer adviseert Calvin Stengs bij Feyenoord
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 29 juli 2024 12:32 uur

Jonge voetbaltalent Calvin Stengs, momenteel spelend bij Feyenoord onder leiding van trainer Brian Priske, heeft naast zijn professionele begeleiding op het veld ook een bijzondere connectie in zijn thuissituatie. De schoonvader van Stengs is niemand minder dan voormalig bondscoach Frank de Boer, die de jonge speler zo nu en dan van advies voorziet.

De unieke situatie van Stengs, waarin hij zowel op professioneel als persoonlijk vlak wordt gecoacht, werpt een interessant licht op zijn ontwikkeling als voetballer. Met de ervaring en kennis van De Boer binnen handbereik, krijgt Stengs een extra bron van wijsheid om uit te putten en zijn spel verder te verbeteren.

Het is zeldzaam om een speler te zien die zowel op het veld als daarbuiten wordt begeleid door zulke ervaren en gerespecteerde figuren in de voetbalwereld. De dynamiek tussen Stengs en De Boer belooft een interessante mix van professionele begeleiding en persoonlijke betrokkenheid, die wellicht kan bijdragen aan het succes van de jonge speler in zijn carrière.