×
Home Nieuws Livescore

Paris Saint-Germain toont interesse in PSV-middenvelder Jerdy Schouten

Paris Saint-Germain toont interesse in PSV-middenvelder Jerdy Schouten
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 29 juli 2024 12:16 uur

Paris Saint-Germain heeft zijn oog laten vallen op Jerdy Schouten, de 27-jarige middenvelder van PSV. De Franse kampioen toont serieuze interesse in de Nederlandse speler, zo meldt het gerenommeerde L'Équipe vandaag. Schouten, die momenteel indruk maakt in de Eredivisie, staat hoog op het verlanglijstje van PSG.

De belangstelling van Paris Saint-Germain voor Jerdy Schouten is een grote stap voor de Nederlandse voetballer. Het is een erkenning van zijn talent en harde werk op het veld. Schouten heeft zich de afgelopen seizoenen ontwikkeld tot een van de sterkhouders van PSV en lijkt nu de interesse te wekken van een topclub als PSG.

Voor Jerdy Schouten zou een transfer naar Paris Saint-Germain een droom die uitkomt kunnen zijn. Het spelen voor een club van dat kaliber in een competitie als de Ligue 1 zou een enorme stap voorwaarts betekenen in zijn carrière. De kans om te schitteren op het hoogste niveau en zich te meten met de beste spelers ter wereld is een unieke kans die Schouten wellicht niet aan zich voorbij wil laten gaan.